standard-title VIP Tesoro

VIP Tesoro

Loading…

VI STE:

 

  • Poznata ličnost kojoj treba malo više komoditeta

  • Specijalne okolnosti od Vas nalažu više intime

  • Željni ste druženja sa „svojim“ devojkama

 

A imate i neki poseban razlog da VIP prostor našeg salona bude samo Vaš. Kontaktirajte nas za više o uslovima i posebnim paketima usluga,

Ovo je Vaš novi omiljeni kutak u gradu!

TESORO nastaje kao prirodan trend poslovanja kompanije Parfa Ton, oficijalnog distributera brenda ALFAPARF MILANO u Srbiji.

Frizerski salon sa ekskluzivnim konceptom u centru Beograda tako postaje pravo blago ALFAPARF-a. U njemu rade obučeni frizeri sa višegodišnjim iskustvom. U sastavu salona , na prvom spratu, nalazi se prostrana ALFAPARF Akademija koja je iznedrila najbolje frizere u Srbiji. Edukacijom garantujemo kvalitet naših usluga i profesionalizam sa kojim nastupamo na tržištu.

Na prvom spratu se takođe nalazi poseban VIP kutak. Tu možete potpuno bezbrižno iskoristti bilo koju našu uslugu, imati poseban tretman, bez stresa i vremenskih ograničenja. Pored kvalitetne usluge, ovde možete proslaviti svoje devojačke večeri, venčanje, rođendane , okupiti se sa svojim prijateljicama. Dok frizeri rade svoj posao, pobrinuli smo se za muziku i kompletni ugođaj sa besplatnim pićem. VIP frizerski salon je posebna dimenzija naše priče.